Home Huisstijl Webdesign Productfotografie Fotoshoot About

De fotostudio word gerund door portret fotograaf Germen Bergervoet uit leiden. “Als kind bouwde ik al sets voor studiofotografie. Tijdens mijn multimedia opleiding in '96 begon ik beeldbewerking toe te passen met analoge fotografie. Sindsdien doe ik portretfotografie geheel digitaal en kan ik mij onderverdelen tussen de professionele fotografen.”


Bereikbaarheid

In hartje leiden kan je vlak voor de studio parkeren met een kaart die je terplekke krijgt. Dat is wel zo makkelijk met het in en uitladen van kleding of voorwerpen.

Advies

Voor de fotoshoot ontvang je tips en adviezen omtrent kleding, kleur en poses. Hiermee kan je je optimaal voorbereiden, of je laat de sessie verlopen zoals het gaat.

De shoot en de fotograaf

Tijdens de shoot kan je je eigen muziek draaien op cd of usb. Je kan je wensen uitspreken of het hele proces aan de fotograaf overlaten. Het gaat mij er om dat je ontspannen met de sessie bezig bent en dat je tevreden bent met het resultaat.

De Foto's rustig thuis uitzoeken.

Na de shoot krijg je toegang tot een afgeschermde online map waar je de foto's rustig in kunt bekijken en selecteren.

Fotobewerking

De foto's worden bewerkt in een lichtdichte en kleurzweem arme ruimte. De monitoren worden om de twee weken gekalibreerd (geijkt). Hierdoor krijg je altijd een correcte kleur en contrast verhouding in de foto's.

Mooier maar wel realistisch

In elke gekozen foto worden alle onregelmatigheden in de huid verwijderd. Iedereen heeft wel wat onregelmatigheden in zijn/haar huid. Dit gaat niet ten koste van je huidstructuur of van de scherpte van de foto.

Glamour

Natuurlijk kan je ook voor glamour uitstraling kiezen. Hiervoor worden in de fotobewerking een aantal processen uitgevoerd, wat een egale, glossy/tijdschrift-achtige stijl geeft.

Inschrijven

Schrijf je op de vorige pagina in en je word zo snel mogelijk teruggebeld.
Info@Gismostudio.nl   I   06 270 484 72   I   Uiterstegracht 19 Leiden